קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה טירמיסו

עוגת גבינה טירמיסו
מתכון עוגת גבינה טירמיסו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-55 דקות. מתאים ל-55 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. גשו לסופר וקנו את גבינת הקרם של פילדלפיה, קפה אספרסו צלוי חזק של מקסוול האוס, אצבעות נשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו עוגת תות וגבינה a la tiramisu.

הוראות

1
Preheat oven to 177°. Arrange ladyfingers on bottom and up side of 9-inch pie plate, cutting as necessary for ladyfingers to evenly line pie plate.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
Brush ladyfingers with 1/4 cup of the coffee.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קפהקפה
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with electric mixer set on medium speed until well blended.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
Add eggs and remaining 1/4 cup coffee; mix until well blended.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
ביצהביצה
5
Pour into prepared ladyfinger crust.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
Bake 35 to 40 minutes or until center is almost set. Cool completely on wire rack. Refrigerate several hours or overnight. Store leftover pie in refrigerator.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Castellani Chianti Annata with a 4.6 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 14 dollars per bottle.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo