עוגת גבינה יפנית
מתכון עוגת גבינה יפנית מוכנה בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, גבינת שמנת, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת גבינה יפנית, עוגת גבינה יפנית סופלה, ו עוגת גבינה יפנית בת שלושה מרכיבים.