עוגת גבינה כרובית
עוגת גבינה כרובית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, קל כרובית רוטב גבינה עבור רזה מק וגבינה, ו מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה רדודה 9 אינץ ' או תבנית עוגה.
כדי להפוך את הקרום: השתמש במטלית גבינה לסחוט נוזל נוסף מתפוחי האדמה המגורדת. בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב תפוחי אדמה, בצל, ביצה, מלח וקמח.
להעביר את התערובת למחבת העוגה מוכנה, וללטף אותו עם מרית גומי או קצות האצבעות שלך.
מברשת את הקרום עם שמן, ואופים במשך 10 דקות נוספות.
הסר את הקרום מהתנור, ולהפחית את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את המילוי: במחבת גדולה על חום גבוה, לחמם את השמן עד חם. להפחית את הטמפרטורה בצל בינוני וטחון, שום, בזיליקום, טימין, מלח, פלפל ופפריקה בשמן החם; לבשל במשך 8 עד 10 דקות. מערבבים את הכרובית לתוך המחבת ומבשלים 15 דקות.
מורחים 1/2 של הגבינה על קרום תפוחי האדמה. כף הירקות על גבי הגבינה.
מפזרים את הגבינה שנותרה על הירקות המוקפצים. מקציפים את החלב והביצים יחד בקערה קטנה, ואז לשפוך על הירקות והגבינה.
מפזרים פפריקה על התערובת.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד פודינג מוגדר ואת החלק העליון של העוגה הוא מעט השחמה.