עוגת גבינה לבנדר בראוני
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גבינה לבנדר בראוני. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 388 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.07 למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח, ניצני לבנדר, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. נסו קלפותי משמש עם לבנדר ואגוזי פקאן , רוטב אוכמניות-לבנדר וגביעי גלידת ג'ינג'ר , וסנדוויץ' גלידת ג'ינג'ר ולבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה מערבבים סוכר, ביצים, וניל ותערובת שוקולד מקורר.
מערבבים קמח ומלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים ב-325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים שמנת חמוצה, וניל ולבנדר רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים תבנית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב התבנית.
מניחים בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים 60-70 דקות או עד שהמרכז מתייצב בדיוק.
מוציאים את התבנית הקפיצית מאמבט המים. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר.
שלב שמנת חמוצה וסוכר; לפזר באופן שווה על גבי עוגת הגבינה.
מקשטים עם לבנדר אם רוצים. מקררים שאריות.