קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

עוגת גבינה לחג

עוגת גבינה לחג
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 588 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו באגטים, פלפלים קלויים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה לחג, עוגת גבינה לחג מתנות, ו עוגת גבינה חגיגית לחג (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
כדי להפוך את crostini, לחתוך את בגטים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שמן זיתשמן זית
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מניחים על 2 גליונות אפייה מרופדים בנייר כסף ואופים עד פריך וזהב, על 12 עד 15 דקות. תזמיני 25 פרוסות קרוסטיני לעוגת הגבינה. לקרר את קרוסטיני הנותרים, ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
כדי להפוך את קרום עוגת הגבינה, לשים את 25 פרוסות crostini במעבד מזון ולהפעיל את המכונה עד crostini הם כמו פירורי לחם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קרוסטיניקרוסטיני
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק כמה פעמים כדי לשלב. לחץ את פירורי הלחם לתחתית מחבת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד הזהב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כדי להפוך את עוגת הגבינה, לעטוף את החלק החיצוני של מחבת עוגת הגבינה עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
מניחים את הריקוטה, גבינת שמנת, גבינת עיזים במעבד מזון. דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
מוסיפים את הביצים, הסוכר, המלח והדופק כמה פעמים עד מעורבב היטב. באמצעות מרית גומי, מערבבים את הפלפל האדום, בזיליקום, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
באזיל!באזיל!
סוכרסוכר
טימיןטימין
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
12
יוצקים את תערובת הגבינה לתוך מחבת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מניחים את מחבת עוגת הגבינה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
יוצקים מספיק מים חמים במחבת הצלייה כדי להגיע לחצי הדרך של מחבת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
15
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב בקצוות ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
16
להעביר את העוגה מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
17
כדי לשרת, לשלב את הריבה ואת המים החמים בקערה קטנה ומערבבים עד הריבה הוא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
הסר את עוגת הגבינה מן מחבת springform על ידי הפעלת סכין סביב החלק הפנימי של השפה ופתיחת הטבעת של המחבת. לאחר מכן, להפעיל מרית מתכת ארוכה מתחת לעוגת הגבינה להחליק בעדינות על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מריתמרית
סכיןסכין
19
לטפטף את תערובת הריבה על החלק העליון של עוגת הגבינה, מעודד חלק מהריבה לרוץ במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מוזנחמוזנח
ריבהריבה
20
מגישים עם קרוסטיני שמורות לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני