, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 588 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו באגטים, פלפלים קלויים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה לחג, עוגת גבינה לחג מתנות, ו עוגת גבינה חגיגית לחג (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
כדי להפוך את crostini, לחתוך את בגטים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בגט
שמן זית
קרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
מניחים על 2 גליונות אפייה מרופדים בנייר כסף ואופים עד פריך וזהב, על 12 עד 15 דקות. תזמיני 25 פרוסות קרוסטיני לעוגת הגבינה. לקרר את קרוסטיני הנותרים, ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
5
כדי להפוך את קרום עוגת הגבינה, לשים את 25 פרוסות crostini במעבד מזון ולהפעיל את המכונה עד crostini הם כמו פירורי לחם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
קרוסטיני
קרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק כמה פעמים כדי לשלב. לחץ את פירורי הלחם לתחתית מחבת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים עד הזהב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
כדי להפוך את עוגת הגבינה, לעטוף את החלק החיצוני של מחבת עוגת הגבינה עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה.
מוסיפים את הביצים, הסוכר, המלח והדופק כמה פעמים עד מעורבב היטב. באמצעות מרית גומי, מערבבים את הפלפל האדום, בזיליקום, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
באזיל!
סוכר
טימין
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
12
יוצקים את תערובת הגבינה לתוך מחבת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מניחים את מחבת עוגת הגבינה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
14
יוצקים מספיק מים חמים במחבת הצלייה כדי להגיע לחצי הדרך של מחבת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
15
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב בקצוות ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
16
להעביר את העוגה מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
17
כדי לשרת, לשלב את הריבה ואת המים החמים בקערה קטנה ומערבבים עד הריבה הוא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
הסר את עוגת הגבינה מן מחבת springform על ידי הפעלת סכין סביב החלק הפנימי של השפה ופתיחת הטבעת של המחבת. לאחר מכן, להפעיל מרית מתכת ארוכה מתחת לעוגת הגבינה להחליק בעדינות על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מרית
סכין
19
לטפטף את תערובת הריבה על החלק העליון של עוגת הגבינה, מעודד חלק מהריבה לרוץ במורד הצדדים.