עוגת גבינה ליים עם סרטי מנגו
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 370 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת, מלח, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מתכון עוגת גבינה בטעם מנגו ליים וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f ו חמאה התחתונה בצד של מחבת springform.
מערבבים יחד פירורים, סוכר וחמאה בקערה עם מזלג עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון ושליש למעלה בצד של מחבת.
אופים קרום באמצע תנור 8 דקות וקריר במחבת על מתלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות, ואז להכות בסוכר.
מוסיפים מיץ ליים, שמנת חמוצה, וניל ומכים עד חלקה.
מערבבים בקמח ומלח במהירות נמוכה, מגרד את הצד לפי הצורך, עד רק incorporated, ואז מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים רק עד incorporated.
יוצקים מילוי לקרום ולהגדיר מחבת springform במחבת אפייה רדודה.
אופים עוגה באמצע התנור עד שנקבע במרכז, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת springform על המדף. (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
הפעל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של פאן. אם תרצה, להעביר עוגה עם מרית מתכת גדולה צלחת הגשה.
מקלפים מנגו, עוזב פירות שלמים, פרוסה מאוד דק לאורכו (מעט פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) עם mandoline (השתמש מנגו קלופים זהירות הוא חלקלק). חצי פרוסות רחבות לאורך. בעדינות לזרוק פרוסות מנגו עם מיץ לימון.
Beat שמנת עם סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז להפיץ מעל עוגת גבינה. כיפוף ו מסתלסל פרוסות מנגו, לארגן אותם דקורטיבי על שמנת.
* ניתן להשיג באמצעות מיץ ליים במנהטן (212-696-5378).
עוגת גבינה (ללא ציפוי) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. אם תרצה, להביא לטמפרטורת החדר.
הוסף ציפוי ממש לפני ההגשה.