עוגת גבינה ללא גלוטן פטל
מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת סוכר, ביצה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן חלב ללא לימון פטל ברים, לא לאפות שוקולד חמאת בוטנים עוגת גבינה ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו עוגת גבינה פטל מערבולת בראוניז-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 177°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מניחים תערובת עוגה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או מזלג (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים) עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. שמור תערובת פירור כוס 1; לחץ על הפירורים הנותרים בתחתית המחבת.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר מגורען, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על קרום אפוי חלקית. כפית ריבת פטל באופן שווה על תערובת גבינת שמנת.
מפזרים פירורים שמורים מעל.
אופים 35 עד 40 דקות יותר או עד חום זהוב בהיר. מגניב בערך 30 דקות. מקררים עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר ומספיק מים עבור עקביות טפטוף הרצוי; טפטוף על ברים. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.