עוגת גבינה מוסקט
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: עוגת עוגת גבינה עם מייפל-אגוז מוסקט טפטוף, יומני מוסקט, ו ואפלים מוסקט.
הוראות
מברשת עבה מחבת 9 אינץ ' springform עם 1/2 של חמאה מומסת במקום במקפיא להקשיח, על 10 דקות. כאשר קשה, לחזור לעשות ציפוי עבה של חמאה.
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר וחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), להכות את גבינת שמנת עד רך וחלק מאוד. הכה בתמציות, אגוז מוסקט, סוכר, ומלח. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, משפשפים את הקערה לאחר כל תוספת.
יוצקים לתוך המחבת מוכן ומניחים את המחבת על גיליון כפול שכבה של רדיד אלומיניום, עם לפחות 3 אינץ ' של רדיד בכל רחבי המחבת. מקפלים את רדיד אלומיניום סביב הצדדים של המחבת.
ממלאים מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה במים חמים לעומק של כ 1 אינץ' , ואז להרים את העוגה עטופה בנייר כסף למחבת הצלייה, שמירה על רדיד הופיע כך שהוא מונע מים מלגלוש או מחלחל לתוך העוגה. נייר הכסף לא צריך להיות סגור מעל החלק העליון של העוגה. תיזהר לא לקרוע חורים בנייר הכסף!
אופים עד העליון של העוגה הוא חום זהוב ויבש למגע, אם כי עדיין קצת רך במרכז, על 1 1/2 שעות. זה צריך "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
הסר את המחבת מהאמבט מים, להסיר את נייר הכסף, ולתת להתקרר בטמפרטורת החדר 15 דקות. מקררים, חשופים, 2 שעות לפני הסרת העוגה מהמחבת.
כדי להסיר את העוגה מהמחבת, תחילה להסיר את הצדדים. מכסים את פני השטח בניילון נצמד.
מניחים צלחת גדולה על העוגה, ואז הופכים את העוגה על הצלחת ועל הצלחת, הקשה אם יש צורך כדי לעזור לעוגה להתרחק בתחתית המחבת. אם הקשה לא עושה את העבודה, נסה לפיד מכה או מבער תנור כדי לחמם את החלק התחתון של המחבת כדי לשחרר אותו.
הסר את תחתית המחבת ומפזרים באופן שווה את המשטח החשוף בפירורי קרקר גרהם.
מניחים צלחת הגשה על הפירורים והופכים את העוגה שוב כך הפירורים יוצרים את הקרום התחתון והחלק העליון מכוסה פלסטיק. מקררים, מכוסים קלות, לפחות 3 שעות או לילה לפני ההגשה.