קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה מוסקט

עוגת גבינה מוסקט
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: עוגת עוגת גבינה עם מייפל-אגוז מוסקט טפטוף, יומני מוסקט, ו ואפלים מוסקט.

הוראות

1
מברשת עבה מחבת 9 אינץ ' springform עם 1/2 של חמאה מומסת במקום במקפיא להקשיח, על 10 דקות. כאשר קשה, לחזור לעשות ציפוי עבה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר וחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), להכות את גבינת שמנת עד רך וחלק מאוד. הכה בתמציות, אגוז מוסקט, סוכר, ומלח. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, משפשפים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
יוצקים לתוך המחבת מוכן ומניחים את המחבת על גיליון כפול שכבה של רדיד אלומיניום, עם לפחות 3 אינץ ' של רדיד בכל רחבי המחבת. מקפלים את רדיד אלומיניום סביב הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
ממלאים מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה במים חמים לעומק של כ 1 אינץ' , ואז להרים את העוגה עטופה בנייר כסף למחבת הצלייה, שמירה על רדיד הופיע כך שהוא מונע מים מלגלוש או מחלחל לתוך העוגה. נייר הכסף לא צריך להיות סגור מעל החלק העליון של העוגה. תיזהר לא לקרוע חורים בנייר הכסף!
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים עד העליון של העוגה הוא חום זהוב ויבש למגע, אם כי עדיין קצת רך במרכז, על 1 1/2 שעות. זה צריך "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הסר את המחבת מהאמבט מים, להסיר את נייר הכסף, ולתת להתקרר בטמפרטורת החדר 15 דקות. מקררים, חשופים, 2 שעות לפני הסרת העוגה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
כדי להסיר את העוגה מהמחבת, תחילה להסיר את הצדדים. מכסים את פני השטח בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
9
מניחים צלחת גדולה על העוגה, ואז הופכים את העוגה על הצלחת ועל הצלחת, הקשה אם יש צורך כדי לעזור לעוגה להתרחק בתחתית המחבת. אם הקשה לא עושה את העבודה, נסה לפיד מכה או מבער תנור כדי לחמם את החלק התחתון של המחבת כדי לשחרר אותו.
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
כירייםכיריים
מחבתמחבת
10
הסר את תחתית המחבת ומפזרים באופן שווה את המשטח החשוף בפירורי קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים צלחת הגשה על הפירורים והופכים את העוגה שוב כך הפירורים יוצרים את הקרום התחתון והחלק העליון מכוסה פלסטיק. מקררים, מכוסים קלות, לפחות 3 שעות או לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום