עוגת גבינה מייפל עם קומפוט מייפל-חמוציות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם קרקרים קרקעיים, שמנת, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת הגבינה הטובה ביותר עם מייפל וחמוציות, עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות-מייפל, ו פנקייק שיפון עם תפוח-מייפל קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים סירופ מייפל כבד בסיר בינוני מעל בינוני-גבוהה עד מופחת 1 כוס, stirringoccasionally וצופה מקרוב כדי למנוע את ההתעוררות מעל (סירופ יהיה בועה עד מחבת למעלה), על 5 דקות.
הסר את הסירופ reducedmaple מחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר חמה או חמה.
מתלה מיקום במרכז ovenand preheat ל 191°.
מערבבים גרהם crackercrumbs, סוכר, וקינמון במדיום.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים untilcrumbs הם לחים באופן שווה. לחץ על crumbmixture על התחתון 2 אינץ 'עד sidesof 9 אינץ' קוטר המחבת springform עם2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
אופים את הקרום עד שנקבע קצהו העליון של הקרום כהה מעט, על10 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה.הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
Beat גבינת שמנת ב largebowl של מערבל כבד מצויד מצורף פודל עד חלקה מאוד.
Addmaple סוכר, קמח, מלח; לנצח עד wellblended וחלק.
להוסיף 1 כוס רדוקהסירופ, שמנת חמוצה, וניל; beatuntil היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים, 2 בכל פעם, ומכים רק עד מעורבב לאחר eachaddition. הקש קערה מספר פעמים על counterto לשחרר כל בועות אוויר.
יוצקים מילוי קרום intocooled. באמצעות קצה סכין קטן, בועות אוויר popany על פני השטח.
אופים עוגה עד קצת מנופח aroundedges (המרכז עדיין ייראה לחה ויעבור מעט כאשר מחבת מנוער בעדינות),על 1 שעה 30 דקות.
עוגת העברה torack ומגניב לחלוטין. כיסוי ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. שמור צונן.
חותכים עוגת גבינה לטריז. לוחיות דיבידאמונג.
מגישים עם קומפוט מייפל חמוציות חם לצד.