עוגת גבינה מלוחה
מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, פירורי לחם, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינה מלוחה, עוגת גבינה שוויצרית מלוחה, ו עוגת גבינה סלמון מלוחה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מְזוּגָע.
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן והחמאה. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 12 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת ושמנת לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הבייקון, העגבניות, גבינת הגרוייר, הבצל והפלפל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. מים רותחים למחבת גדולה יותר.
אופים 45-55 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר תבנית קפיצית מאמבט המים; הסר נייר כסף. עוגת גבינה מגניבה על רשת 10 דקות; שחרר קצוות מהמחבת בעזרת סכין. מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה.
מגישים עוגת גבינה עם תוספות וקרקרים אם רוצים.