עוגת גבינה מנטה
מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ציפוי מוקצף קרטון, קני ממתקים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה מנטה, עוגת גבינה מנטה, ו עוגת גבינה מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. את הצדדים של מחבת מוכנה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והתמציות.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה צ ' יפס.
יוצקים לתוך קרום. (פאן יהיה מלא.)
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 3-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
לקבלת ציפוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מערבבים רבע מוקצף לתערובת; מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר.
מורחים או מקטרים על עוגת גבינה.
מקשטים במקלות ממתקים מיניאטוריים אם רוצים.