עוגת גבינה מסקרפונה אוכמניות
עוגת גבינה מסקרפונה אוכמניות היא ... צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה מסקרפונה אוכמניות, אוכמניות מסקרפונה עוגת גבינה עם קרום Amaretti, ו עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומניחים מתלה באמצע. חמאה 9-by-2-inch מחבת עוגה עגולה או מחבת 9-inch springform ואבק עם סוכר, הטיית המחבת למעיל ולזרוק כל עודף.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את mascarpone, גבינת שמנת, 3/4 סוכר כוס, 1 כפית של גרידת לימון, מיץ לימון, וניל עד חלקה, על 2 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה פעם אחת.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הפעל את המיקסר נמוך ולהוסיף את הקמח, גירוד הקערה כדי לוודא שהוא משולב.
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב עמוק וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת שלה על מדף במשך 15 עד 20 דקות. תריץ סכין מסביב לצדדים של עוגת הגבינה. אם משתמשים במחבת עוגה, הופכים צלחת הגשה על המחבת ומחליפים את עוגת הגבינה על הצלחת. אם משתמשים במחבת springform, להסיר את הצדדים ולהגדיר את התחתונה על צלחת הגשה.
בקערה בינונית, מערבבים את האוכמניות עם 2 כפות סוכר ואת הנותרים 1 כפית לימון גרידת. אם באמצעות פירות יער טריים, למחוץ כמה עם החלק האחורי של כף כדי לעודד מיצים להיווצר. (לטעום את הפרי; אם זה טארט מדי, להוסיף עוד כפית סוכר.)
כאשר מוכן לשרת, אבק את עוגת הגבינה עם סוכר של ממתקים, אם שימוש, ולכפות את האוכמניות על עוגת הגבינה.
חותכים ומגישים עם מנה של קצפת או קרם פרש, אם אתה רוצה.