עוגת גבינה מצופה פטל עם ליקר ביצים
מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, רום לחלץ, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ציפוי פטל, Eggnog Love {: Eggnog Chezake Bares}, ו עוגיות פטל עם שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים עוגיות כתושות וחמאה. במחבת קפיץ 9 אינץ ungreased, לחץ על תערובת עוגיות מעל התחתית. לעטוף רדיד סביב מחוץ למחבת כדי למנוע טיפות.
אופים קרום על 10 דקות או עד סט.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר עד מעורבב היטב. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במהירות נמוכה עד בשילוב. לנצח ב ליקר ביצים, תמצית רום אגוז מוסקט רק עד מעורבב (לא overmix).
אופים 50 עד 60 דקות או עד סט אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. מגניב 15 דקות; להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מתלה תיל 1 שעה. מקררים לפחות 6 שעות או לילה.
במעבד מזון, במקום פטל. כיסוי; תהליך עד חלקה. אם תרצה, זן כדי להסיר זרעים. ב 1-סיר ליטר, לערבב פטל מחית, 2 כפות סוכר ואת קורנפלור.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להכניס למקרר רוטב 30 דקות להתקרר. מערבבים פטל טרי לתוך רוטב. לפני חיתוך עוגת גבינה, להסיר בזהירות את הצד של פאן.
מגישים רוטב על טריזים של עוגת גבינה. חנות עוגת גבינה מכוסה במקרר.