עוגת גבינה מקיאטו קרמל
עוגת גבינה מקיאטו קרמל היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קפה חזק, ציפוי גלידת קרמל, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -3 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם מקיאטו קרמל מקיאטו, עוגת גבינה ללא קרמל מקיאטו ללא גלוטן, ו עוגת גבינה עם קרמל מקיאטו עם סוכר #Cmcantwaitcgc (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת, ו 2 כפות סוכר עד משולב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform מוכן, ו 1 אינץ ' את הצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות, ולאחר מכן להסיר להתקרר על מתלה תיל.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מקציפים את גבינת שמנת רכה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, מכות עד מעורבב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים שמנת חמוצה, אספרסו ווניל.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום אפוי מקורר.
אופים עוגת גבינה בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו -5 דקות; ואז לכבות את התנור, לפתוח חלקית את הדלת ולאפשר לעוגת הגבינה לנוח במשך 15 דקות יותר.
הסר מהתנור, ולהפעיל סכין בקצוות. עוגת גבינה מגניבה על מתלה תיל לטמפרטורת החדר, ואז לכסות את המחבת springform עם ניילון נצמד, וצינה במקרר במשך 8 שעות.
כדי לשרת, לחתוך את עוגת הגבינה לתוך טריזים ומקשטים כל פרוסה עם קצפת ורוטב קרמל.