קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות21
ציון בריאות3
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

עוגת גבינה משוקולד גרמני

עוגת גבינה משוקולד גרמני
המתכון עוגת גבינה שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. מתאים ל-21 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגת גבינה משוקולד גרמני, עוגת גבינה משוקולד גרמני, ו עוגת גבינה משוקולד גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת הגבינה:מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה התחתון הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני ואת הצדדים של המחבת עם רדיד אלומיניום.באמצעות מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר, ו קורנפלור עד שמנת (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף גבינת שמנת נותרת, 8 אונקיות בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה אחרי כל אחד. במהירות בינונית, לנצח הנותרים 1 כוס סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. הכה בשמנת רק עד מעורבב. אל תגזים.כפית את הבלילה למחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
5
מניחים מחבת במחבת רדודה גדולה של מים חמים. המים צריכים לבוא על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים על 1 & 1/4 שעות,unitl הקצוות הם חום זהוב בהיר העליון הוא שזוף מעט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מחבת מאמבט מים ולהעביר מתלה חוט. מגניב במחבת במשך 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים במקפיא לילה עד מוכן להרכיב את cake.To הפוך את העוגה: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בשורה התחתונה של שני המחבתות עם נייר קלף.מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. ממיסים שוקולד במים במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר. מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית של מערבל חשמלי. התערובת צריכה להיות בצבע צהוב בהיר וקרם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
מערבבים בשוקולד נמס ווניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, מיזוג טוב אחרי כל אחד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ולאחר מכן את הלבנים הנותרים.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
אופים כ -30 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל על מתלה קירור לקלף את ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בואו עוגות להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שמוכנים להרכיב את cake.To הפוך את הציפוי: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מורחים אגוזים על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד הזהב, על 5 דקות, זורק כמה פעמים. להפריש להתקרר.טוסט 1/4 כוס קוקוס באותו אופן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
מערבבים סוכר וקמח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מוסיפים שמנת, חלב, חמאה ווניל. מערבבים עד בשילוב טוב. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד חום עבה וזהוב, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
הסר את עוגת הגבינה מהמקפיא ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -10 דקות.
2
מניחים שכבת עוגת שוקולד אחת, בצד העליון למטה, על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
מורחים עם חלק מהציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
הסר את טבעת springform מעוגת הגבינה.
5
הניחו את עוגת הגבינה בצד העליון על שכבת העוגה הזניחה.
6
מורחים עם ציפוי.למעלה עם שכבת עוגת שוקולד נותרת, למעלה בצד, וכפור את החלק העליון של העוגה ואת הצדדים של שכבת העוגה העליונה בלבד עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
7
מפזרים למעלה עם קוקוס קלוי. מקררים לפחות שעתיים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
עוגה חתוכה עם סכין חד בקצה ישר, לא סכין משונן.שאריות עוגה יכול להיות מכוסה בקירור, או עטוף וקפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסיםשקדים פרוסים1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוז קוקוס מעופף, בתוספת תוספת לזילזולאגוז קוקוס מעופף, בתוספת תוספת לזילזול32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז קצוציםאגוזי לוז קצוצים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאן קצוץ גספקאן קצוץ גס1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר11 כף אורגנו מיובשנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת