עוגת גבינה משוקולד גרמני
המתכון עוגת גבינה שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. מתאים ל-21 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגת גבינה משוקולד גרמני, עוגת גבינה משוקולד גרמני, ו עוגת גבינה משוקולד גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את עוגת הגבינה:מחממים תנור ל 35
חמאה התחתון הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני ואת הצדדים של המחבת עם רדיד אלומיניום.באמצעות מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר, ו קורנפלור עד שמנת (כ 3 דקות).
הוסף גבינת שמנת נותרת, 8 אונקיות בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה אחרי כל אחד. במהירות בינונית, לנצח הנותרים 1 כוס סוכר ווניל.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. הכה בשמנת רק עד מעורבב. אל תגזים.כפית את הבלילה למחבת springform.
מניחים מחבת במחבת רדודה גדולה של מים חמים. המים צריכים לבוא על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
אופים על 1 & 1/4 שעות,unitl הקצוות הם חום זהוב בהיר העליון הוא שזוף מעט.
הסר מחבת מאמבט מים ולהעביר מתלה חוט. מגניב במחבת במשך 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-4 שעות.
מניחים במקפיא לילה עד מוכן להרכיב את cake.To הפוך את העוגה: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בשורה התחתונה של שני המחבתות עם נייר קלף.מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. ממיסים שוקולד במים במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר. מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית של מערבל חשמלי. התערובת צריכה להיות בצבע צהוב בהיר וקרם.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד.
מערבבים בשוקולד נמס ווניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, מיזוג טוב אחרי כל אחד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ולאחר מכן את הלבנים הנותרים.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה.
אופים כ -30 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל על מתלה קירור לקלף את ספינות נייר.
בואו עוגות להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שמוכנים להרכיב את cake.To הפוך את הציפוי: מחממים תנור ל 35
מורחים אגוזים על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד הזהב, על 5 דקות, זורק כמה פעמים. להפריש להתקרר.טוסט 1/4 כוס קוקוס באותו אופן. תניח בצד.
מערבבים סוכר וקמח בסיר גדול.
מוסיפים שמנת, חלב, חמאה ווניל. מערבבים עד בשילוב טוב. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד חום עבה וזהוב, על 12 דקות.
הסר את עוגת הגבינה מהמקפיא ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -10 דקות.
מניחים שכבת עוגת שוקולד אחת, בצד העליון למטה, על צלחת עוגה.
הסר את טבעת springform מעוגת הגבינה.
הניחו את עוגת הגבינה בצד העליון על שכבת העוגה הזניחה.
מורחים עם ציפוי.למעלה עם שכבת עוגת שוקולד נותרת, למעלה בצד, וכפור את החלק העליון של העוגה ואת הצדדים של שכבת העוגה העליונה בלבד עם הציפוי הנותר.
מפזרים למעלה עם קוקוס קלוי. מקררים לפחות שעתיים עד שמוכנים להגיש.
עוגה חתוכה עם סכין חד בקצה ישר, לא סכין משונן.שאריות עוגה יכול להיות מכוסה בקירור, או עטוף וקפוא עד חודש.