עוגת גבינה ניו-יורקית
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אם יש לך קצפת, חלמונים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית.
הוראות
תנור חום כדי 204°. Weight גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות; להסיר את התחתונה. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עם מזלג עד שהבצק נוצר; מתאספים לכדור. לחץ על שליש מהבצק באופן שווה על תחתית המחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר; מגניב. להרכיב התחתון ואת הצד של פאן; צד מאובטח. לחץ על הבצק שנותר 2 אינץ ' בצד של מחבת.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 246°. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קמח, קליפת תפוז, קליפת לימון ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. הכה בביצים, 2 חלמונים ביצה ו 1/4 כוס שמנת, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-200F.
אופים 1 שעה יותר. עוגת גבינה אולי לא נראית מוכנה, אבל אם אזור קטן במרכז נראה רך, היא תהפוך מוצקה כמו עוגת גבינה מתקררת. (אין להכניס סכין כדי לבדוק את העדינות כי החור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות את התנור; להשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות יותר.
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה קירור הרחק טיוטות 30 דקות.
מבלי לשחרר או להסיר את הצד של המחבת, להפעיל מרית מתכת בזהירות לאורך הצד של מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. קירור חשף כ 3 שעות או עד צונן; לכסות ולהמשיך בקירור לפחות 9 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
הפעל מרית מתכת לאורך צד של מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה שוב.
הסר בצד של מחבת; השאר עוגת גבינה על תחתית מחבת לשרת. בקערה קטנה מקוררת, הכה 3/4 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה.
מורחים קצפת מעל עוגת גבינה. לקשט עם שקדים. חנות מכוסה במקרר.