צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו? עוגת גבינה ניו יורקית ללא קרום יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 448 קלוריות. תמורת 1.92$ למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה ניו יורקית, עוגת גבינה ניו יורקית ועוגת גבינה ניו יורקית.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את שבעת המרכיבים הראשונים עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה מיץ לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלב קר, להגשה
כמו למשל M&M's
3
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב-325 מעלות במשך 70-75 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות והחלק העליון יבש למגע (מרכז 5 אינצ'ים של עוגת גבינה לא ייקבע). מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, Lambrusco, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, כפית מלח, לציפוי זכוכית, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר, Sauternes
שמנת שרי, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה ניו יורקית. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.