עוגת גבינה עם אוכמניות טריות
עוגת גבינה עם אוכמניות טריות דורשת 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 406 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מים, סוכר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות טריות, עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, ו עוגת אוכמניות טריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-425-אף, לאט ובעדינות פותחים את הקרום.
מניחים את הקרום בצלחת פאי 9 אינץ ' ungreased; לחץ בחוזקה נגד הצד והתחתון. מקפלים קרום עודף מתחת ולחץ יחד כדי ליצור קצה קרום עבה; חליל. קרום קו עם נייר קלף 10 אינץ ' או מעגל לסכל. למלא את החלק התחתון של הקרום על 1/2 אינץ עמוק עם שעועית עוגה מתכת או קרמיקה (להשתמש אורז או שעועית יבשה אם אין לך שעועית עוגה).
הסר נייר קלף ושעועית מהקרום. להחזיר את הקרום לתנור; אופים 4 עד 6 דקות נוספות או עד התחתונה נראה יבש והוא רק מתחיל להפוך חום בהיר.
בינתיים בקערה גדולה, להכות יחד גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, ביצים, וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה רק עד מעורבב; לשפוך לתוך הקרום.
כיסוי קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד מילוי מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר.
בינתיים ב 1 1/2 סיר ליטר, מערבבים סוכר, קורנפלור וקינמון. מערבבים במים ומיץ לימון עד חלקה. מערבבים ב 1 אוכמניות כוס.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 2 דקות או עד מעובה ורוב פירות יער יש צץ. מערבבים הנותרים 1 כוס אוכמניות.
מורחים תערובת אוכמניות על עוגת גבינה מקוררת. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. לאחסן במקרר.