עוגת גבינה עם בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גבינה בראוני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 294 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, מים, גבינת קוטג'ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם בראוני, עוגת גבינה עם בראוני, ו עוגת גבינה עם בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
מורחים לתוך החלק התחתון של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות; בואו להתקרר על מתלה תיל. לקרוע בראוניז לחתיכות קטנות. הקש חצי חתיכות לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. תניח בצד.
מניחים גבינת קוטג ' בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית גבוהה של מערבל עד כמעט חלקה.
להוסיף גבינות שמנת; לנצח עד חלקה.
מוסיפים סוכר, וניל ומלח; מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בשוקולד.
יוצקים חצי מתערובת הגבינה למחבת מוכנה; למעלה עם חתיכות בראוני הנותרים.
יוצקים תערובת גבינה נותרת על חתיכות בראוני.
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד 40 דקות בתנור עם דלת סגורה.
הסר עוגת גבינה מהתנור, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.