קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ברולה דלעת

עוגת גבינה עם ברולה דלעת
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, גבינת שמנת 3rd פחות שומן, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת גבינה עם קרם ברולה, עוגת גבינה עם קרם ברולה, ו עוגת גבינה עם קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו את מדפי התנור במרכז ובשליש התחתון מהתנור. ממלאים מחבת צלייה כחצי מלאה במים ומניחים על המדף התחתון. זה ייצור סביבה לחה עבור עוגת הגבינה ולעזור למנוע פיצוח. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
שים את הקרקרים גרהם ו 1 כף סוכר מגורען בקערה של מעבד מזון לטחון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מוסיפים את החמאה ושתי כפות מים ודופק עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
5
אופים עד סט וזהב חום, כ 10 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים את גבינת השמנת, סוכר חום, 1/3 כוס סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה. לנצח, עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים את היוגורט, החלבונים ביצה, להפחית את מהירות המיקסר לנמוך, ולהמשיך לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
יוגורטיוגורט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
מוסיף את הדלעת, קמח, וניל ותבלינים פשטידת דלעת. להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח עד רק בשילוב. מערבבים עם מרית כמה פעמים כדי לוודא שכל החומרים משולבים ולשחרר כל בועות אוויר בבלילה שעלולה לגרום לעוגת הגבינה להיסדק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
דלעתדלעת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
9
יוצקים את הבלילה על הקרום ראפ המחבת על השיש כמה פעמים כדי להביא כל בועות אוויר לכודים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את עוגת הגבינה על המדף המרכזי בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים עד רק להגדיר והמרכז מתפתל מעט, על 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לשבת בתנור במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר. תריץ סכין חדה דק בין עוגת הגבינה ואז תחבוט כדי לשחרר את הצדדים. מגניב לחלוטין ואז להירגע עד קר, לפחות 4 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
13
לפני ההגשה, להסיר את עוגת הגבינה מהמקרר ולשחרר את הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מפזרים את הנותרים 2 כפות סוכר מעל החלק העליון של עוגת הגבינה ו brulee את הסוכר עם לפיד מטבח או תחת broiler במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם