עוגת גבינה עם דלעת בורבון
אם יש לך וניל, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את התחתית של מחבת 9 אינץ ' springform (כדי ליצור תחתית שטוחה, אשר יקל על הסרת עוגה מחבת), ולאחר מכן לנעול בצד ומחבת חמאה.
מערבבים יחד פירורים, פקאנים, סוכרים, וחמאה בקערה עד בשילוב היטב. לחץ על פירור תערובת שווה על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' בצד של מחבת, ואז קרום צינה, 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
לטאטא יחד דלעת, ביצים, סוכר חום, שמנת, וניל וליקר (אם שימוש) בקערה עד בשילוב.
מערבבים יחד סוכר מגורען, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים גבינת שמנת ומכים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמנת וחלק, על 3 דקות. להפחית את המהירות בינונית, ולאחר מכן להוסיף תערובת דלעת להכות עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך הקרום, החלקה למעלה, ואז לשים מחבת springform במחבת אפייה רדודה (במקרה דליפות springform).
אופים עד המרכז מוגדר רק, 50 עד 60 דקות.
העברה ל rack וקריר 5 דקות. תשאירי את התנור דולק.)
מקציפים יחד שמנת חמוצה, סוכר וליקר (אם משתמשים) בקערה, ואז מורחים על גבי עוגת גבינה ואופים 5 דקות.
עוגת גבינה מגניבה לגמרי במחבת על מדף, על 3 שעות.
צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 4 שעות.
הסר צד של פאן ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
עוגת גבינה אפויה יכולה להיות מקוררת, מכוסה, עד 2 ימים.