עוגת גבינה עם לימון
מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם 88 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה לימון עשוי להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם לימון אוכמניות, כרישה, גבינת עיזים, אגוז & טארט לימון, ו טארט גבינת עיזים עם ויניגרט לימון-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בשורה מחבת טארט רצועה עם בצק טארט ומקררים אותו במשך 2 שעות, ואז לדקור את התחתית היטב.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
בינתיים, עם קרם מצורף משוט גבינת שמנת עד רכות.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן, מערבבים את הסוכר, מלח, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את קליפת הלימון ומיץ ומערבבים, ואז מוסיפים את הוניל והקרם בסוף, נמוך.
יוצקים לתוך הבצק מצופה מחבת ואופים, כדי להגדיר מעט את החלק העליון.
מערבבים את האגוזים וסוכר יחד. לאחר האפייה במשך 10 דקות, מפזרים את החלק העליון עם תערובת האגוז ולחזור לתנור לעוד 10 דקות. הפעל את התנור עד 350 מעלות F ואופים עד המילוי הוא השחמה קלות מעט נפוח, עוד 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים או מגישים צונן.
במיקסר מצויד מצורף משוט, לערבב את הקמח והסוכר.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד גס וחולי.
בקערה קטנה, לטאטא את חלמון הביצה, 2 כפיות שמנת, וניל יחד.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד לשלב. אם הבצק לא מגיע יחד כאשר אתה לוחץ אותו ביד שלך, להוסיף 1 כפית נוספת של שמנת.
להפוך על משטח עבודה וליצור כדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.