קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם מאייר לימון-ג'ינג'ר קרד

עוגת גבינה עם מאייר לימון-ג'ינג'ר קרד
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו את מיץ הלימון של מאייר, קרקרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בטעם לימון מאייר, Meyer Lemon Curd, ו Meyer Lemon Curd (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את קרקרים וחמאת עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק; טפטוף בחמאה מומסת ודופק לשלב. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ועל 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
אופים עד הזהב, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הפוך את המילוי: הכה את גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעט רכה, על 3 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז הכה במיץ לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
מעבירים לתנור ואופים עד שהקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. כבה את התנור ושמור את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולהפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
7
העברה למתלה; בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר עד סט, לפחות 4 שעות או לילה.
8
הפוך את לימון curd: דק לגרר את זנגביל; לשים מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולחץ עם מרית גומי כדי לחלץ את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
חלץחלץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מסננתמסננת
קערהקערה
9
לטאטא את הביצים, סוכר ושמנת בסיר קטן unreactive עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
10
מוסיפים את מיץ הלימון ומיץ הג ' ינג ' ר ומבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן, עד סמיך תוסס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
הסר מהחום וקצף בחמאה עד מותך. מסננים את הקרד דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, לחיצה עליו באמצעות מרית גומי; תן מגניב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מורחים את הקרד על עוגת הגבינה ומקררים עד סט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
13
הסר את טבעת האביב ואת פרוסה.
14
מגישים עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
15
צילום: ג ' וני מילר