הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו את מיץ הלימון של מאייר, קרקרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בטעם לימון מאייר, Meyer Lemon Curd, ו Meyer Lemon Curd (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. דופק את קרקרים וחמאת עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק; טפטוף בחמאה מומסת ודופק לשלב. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ועל 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
עוגיות
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת Springform
תנור
2
אופים עד הזהב, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הפוך את המילוי: הכה את גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעט רכה, על 3 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז הכה במיץ לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מיץ לימון
וניל
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרום
5
מעבירים לתנור ואופים עד שהקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. כבה את התנור ושמור את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור ולהפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
7
העברה למתלה; בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר עד סט, לפחות 4 שעות או לילה.
8
הפוך את לימון curd: דק לגרר את זנגביל; לשים מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולחץ עם מרית גומי כדי לחלץ את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
חלץ
ג ' ינג ' ר
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מרית
מסננת
קערה
9
לטאטא את הביצים, סוכר ושמנת בסיר קטן unreactive עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
10
מוסיפים את מיץ הלימון ומיץ הג ' ינג ' ר ומבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן, עד סמיך תוסס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' ר
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
הסר מהחום וקצף בחמאה עד מותך. מסננים את הקרד דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, לחיצה עליו באמצעות מרית גומי; תן מגניב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מרית
מסננת
מקציף
קערה
12
מורחים את הקרד על עוגת הגבינה ומקררים עד סט, כ -30 דקות.