עוגת גבינה עם מייפל פקאן דלעת דורשת בערך 6 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 904 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם מייפל פקאן!, עוגת גבינה עם מייפל פקאן, ו עוגת דלעת פקאן מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עבור עוגת הגבינה: דק לרסק את הקרקרים גרהם בשקית ניילון עם מערוך או להשתמש במעבד מזון. בקערה גדולה, לשלב את פירורי קרקר גרהם, סוכר, חמאה מומסת ולחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' springform.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת Springform
שקיות Ziploc
מערוך
קערה
3
במיקסר עומד עם מצורף משוט, לערבב את גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה לערבב את החלב המרוכז הממותק עד חלקה. עם המיקסר על בינוני, להוסיף את הדלעת, ביצים, סירופ מייפל, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
גבינת שמנת
סירופ מייפל
קינמון
דלעת
מוסקט
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מערבבים היטב ויוצקים לתוך מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
5
אופים עד המרכז נראה כמעט להגדיר, אבל מתנועע קצת כאשר מזועזע, 1 שעה ו 15 דקות. מגניב במשך 1 שעה. כיסוי וצינה לילה, או לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
עבור זיגוג: בסיר בגודל בינוני, לשלב את הקצפת וסירופ מייפל טהור ולהביא אותו לרתיחה. מרתיחים עד מעט מעובה, 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפקאנים הקצוצים. כיסוי וצינה עד הזמן לשרת. מערבבים לפני ההגשה.