קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם מרנג לימון

עוגת גבינה עם מרנג לימון
לך לחנות ותביא סוכר, לימונים, גבינת שמנת פילדלפיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם מרנג לימון, עוגת גבינה עם מרנג לימון, ו עוגת גבינה עם מרנג לימון מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
Heat oven to 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
Mix crumbs, butter and 2 Tbsp. sugar; press onto bottom of 9-inch springform pan. Grate zest from 1 lemon, then squeeze 1/2 cup juice from all lemons. Separate 3 eggs.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לימוןלימון
מיץמיץ
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
Beat cream cheese and 1 cup of the remaining sugar in large bowl with mixer until blended.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
Add sour cream and lemon juice; mix well.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
5
Add 1 whole egg and 3 yolks, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended. Stir in zest.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
6
Pour over crust.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
Bake 1 hour 10 min. or until center is set; remove from oven. Increase oven temperature to 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
Beat egg whites and cream of tartar in small bowl with mixer on high speed until foamy. Gradually add remaining sugar, beating until stiff peaks form; spoon onto cheesecake.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
Spread to completely cover top.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
Bake 8 to 10 min. or until golden brown. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת