עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות
עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות דורש כ 6 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה, עוגת הגבינה הטובה ביותר עם ציפוי אוכמניות, ו עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9 אינץ ' מחבת springform.
חותכים 18 אינץ ' מרובע של רדיד אלומיניום, לעטוף סביב החלק החיצוני של המחבת.
כדי להפוך את הקרום, מערבבים את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום יחד בקערה. מערבבים את החמאה המומסת עד מעורבב היטב. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 8 דקות.
הסר מחבת מהתנור וקריר על מתלה.
כדי להפוך את המילוי, מניחים את גבינת שמנת בקערת ערבוב; לנצח עד שמנת, על 2 דקות. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1 כוס בהדרגה. לנצח עד סוכר הוא מעורבב ביסודיות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, וניל, ושמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
לנצח את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות רכות טופס. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1/3 כוס בהדרגה בזרם איטי, עד פסגות נוקשות טופס. אל תפרזי. בעדינות לקפל 1/3 של מרנג לתערובת גבינת שמנת. חזור פעמיים נוספות עם נשאר מרנג, ערבוב בזהירות כדי לא לרוקן את החלבונים ביצה, עד לא נותרו פסים מרנג.
יוצקים את המילוי למחבת מוכנה, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים מים חמים (לא רותחים) לתוך תבנית האפייה עד 1 אינץ ' על הצדדים של מחבת המעיין.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא כמעט להגדיר, 50-55 דקות. כבה את החום, prop דלת התנור פתוחה כ 2 אינץ', ולאפשר עוגה לנוח בתנור עד שנקבע לחלוטין, על 1 שעה יותר. מקררים לפחות 4 שעות, או לילה לפני ההגשה.
כדי להפוך את ציפוי, מקום 1 כוס אוכמניות וסוכר בסיר; לבשל על חום בינוני עד פירות יער מתחילים לשבור, 6-8 דקות. בעוד עדיין חם, מסננים את פירות יער דרך מסננת או בכותנה הניח על קערה, שומר את המיץ. להשליך עיסת ברי. תן למיץ להתקרר.
מערבבים 2 כוסות אוכמניות ומיץ לימון יחד בקערה גדולה. מערבבים את מיץ אוכמניות מתוח. רגע לפני ההגשה, יוצקים ציפוי אוכמניות מעל עוגת הגבינה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שאטו לה Grange קלינט בורדו Superiore. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור]()
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.