קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות

עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות
עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות דורש כ 6 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה, עוגת הגבינה הטובה ביותר עם ציפוי אוכמניות, ו עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9 אינץ ' מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים 18 אינץ ' מרובע של רדיד אלומיניום, לעטוף סביב החלק החיצוני של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
כדי להפוך את הקרום, מערבבים את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום יחד בקערה. מערבבים את החמאה המומסת עד מעורבב היטב. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מחבת מהתנור וקריר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי להפוך את המילוי, מניחים את גבינת שמנת בקערת ערבוב; לנצח עד שמנת, על 2 דקות. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1 כוס בהדרגה. לנצח עד סוכר הוא מעורבב ביסודיות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, וניל, ושמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8
לנצח את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות רכות טופס. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1/3 כוס בהדרגה בזרם איטי, עד פסגות נוקשות טופס. אל תפרזי. בעדינות לקפל 1/3 של מרנג לתערובת גבינת שמנת. חזור פעמיים נוספות עם נשאר מרנג, ערבוב בזהירות כדי לא לרוקן את החלבונים ביצה, עד לא נותרו פסים מרנג.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את המילוי למחבת מוכנה, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
יוצקים מים חמים (לא רותחים) לתוך תבנית האפייה עד 1 אינץ ' על הצדדים של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא כמעט להגדיר, 50-55 דקות. כבה את החום, prop דלת התנור פתוחה כ 2 אינץ', ולאפשר עוגה לנוח בתנור עד שנקבע לחלוטין, על 1 שעה יותר. מקררים לפחות 4 שעות, או לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
כדי להפוך את ציפוי, מקום 1 כוס אוכמניות וסוכר בסיר; לבשל על חום בינוני עד פירות יער מתחילים לשבור, 6-8 דקות. בעוד עדיין חם, מסננים את פירות יער דרך מסננת או בכותנה הניח על קערה, שומר את המיץ. להשליך עיסת ברי. תן למיץ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מערבבים 2 כוסות אוכמניות ומיץ לימון יחד בקערה גדולה. מערבבים את מיץ אוכמניות מתוח. רגע לפני ההגשה, יוצקים ציפוי אוכמניות מעל עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר מיץ אננס, צונן1 ליטר מיץ אננס, צונן
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שאטו לה Grange קלינט בורדו Superiore. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.