עוגת גבינה עם פירות טרופיים היא עוגת גבינה צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, מנגו, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פירות טרופיים, פירות טרופיים בסירופ לימון, ו פירות טרופיים עם פיסטוקים וקוקוס.
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
להקציף 2 כפות מים קרח חלמון ביצה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים למרכיבים יבשים וממזגים רק עד ליצירת גושים רכים ולחים, ומוסיפים עוד מים על ידי כפית מלאה אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
7
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ ב overhang, ויוצרים צדדים דו עבים. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
8
אופים עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום או מחליק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מעבירים את הקרום למדף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
10
מורחים ג ' לי על החלק התחתון של הקרום וקריר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.