קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם פירות יער

עוגת גבינה עם פירות יער
, המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו טארט פירות יער קלויים, טארט לימון עם גרגרי קיץ, ו טארט גנאש שוקולד מריר ופירות יער מתוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. הפוך את הקרום: דופק את הקמח, הפקאנים, הסוכר והמלח במעבד מזון עד שהפקאנים נטחנים דק. דופק בחמאה עד שהתערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים 2 כפות מים קרים כקרח ודופק עד שהבצק פשוט מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מכבים את הבצק על פיסת ניילון, יוצרים לדיסק, עוטפים ומעבירים למקרר עד שהוא יציב מעט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מכניסים את הבצק לתבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולוחצים לשכבה אחידה מעל התחתית ומעלה את הדפנות. מקפיאים עד ליציבות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מניחים את תבנית הטארט על תבנית עם נייר אפייה. מרפדים את הקרום בנייר כסף וממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד ששולי הקרום מתחילים להזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר את משקלי נייר הכסף והעוגה והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
1
הקציפו 1 כוס חלב, החלמונים, 1/4 כוס סוכר ועמילן התירס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את יתרת 2/3 כוס חלב ו 1/4 כוס סוכר בסיר בינוני על אש בינונית ומביאים לרתיחה. תוך כדי הקצפה מוזגים לאט את תערובת החלב החם לתערובת הביצים. מחזירים לסיר ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהתערובת מתחילה לבעבע וסמיכה מאוד, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש ואז מקציפים פנימה את גבינת השמנת, מיץ הלימון והווניל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים לקרום שהתקרר ומכניסים למקרר עד להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
הכינו את התוספת: זרקו את הגרגרים, הסוכר והשרי בקערה והניחו לשבת בטמפרטורת החדר, 20 דקות. למעלה טארט עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
צילום: יונהי קים