עוגת גבינה עם פלפל אדום
עוגת גבינה עם פלפל אדום היא ... צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריבת משמש, גבינת שמנת, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לעטוף את החלק החיצוני של מחבת עוגת הגבינה עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה.
מניחים את הריקוטה, גבינת שמנת, גבינת עיזים במעבד מזון. דופק לערבב.
מוסיפים את הסוכר, הביצה, והמלח והדופק כמה פעמים עד מעורבב היטב. מערבבים את רצועות הפלפל האדום.
יוצקים את תערובת הגבינה לתוך מחבת הגבינה.
מניחים את מחבת עוגת הגבינה במחבת צלייה.
יוצקים מספיק מים חמים במחבת הצלייה כדי להגיע לחצי הדרך של מחבת עוגת הגבינה.
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב בקצוות ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 45 דקות (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר.)
להעביר את העוגה מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
כדי להפוך את שבבי פיתה, מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הפיטות ל 8 משולשים כל אחד (כמו עוגה).
טפטוף הפיתה עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל.
אופים עד פריך וזהב, על 12 עד 15 דקות.
כדי לשרת, לשלב את הריבה והמים בקערה קטנה ומערבבים עד הריבה הוא נוזלי.
הסר את עוגת הגבינה מהמחבת springform.
לטפטף את תערובת הריבה מעל החלק העליון של עוגת הגבינה.