עוגת גבינה עם ציפוי לימון
מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם $2.45 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מצופה לימון עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך מיץ לימון, פירורי קרקר גרהם, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון Curd-עקף לימון + Blogiversary + Le Creuset Stoneware Bakeware סט בגידה, פירות יער אפויים עם קרם לימון וקוקוס עם קצפת תוצרת בית, ו עוגת גבינה בטעם לימון.
הוראות
מחממים תנור ל-350F אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ ' כסופה (או ל-325F אם משתמשים במחבת קפיץ כהה לא דביקה).
מערבבים פירורי גרהם וחמאה מומסת עד מעורבב היטב; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת. מקציפים גבינת שמנת 3/4 כוס הסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
הוסף 3 של הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. מערבבים ב 1 כף. של קליפת הלימון.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
בינתיים, לנצח 3 ביצים שנותרו 3/4 כוס סוכר עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
הוסף 1 כף הנותרים. קליפת לימון, מיץ לימון ו-2 כפות. חמאה; לערבב היטב. מיקרוגל בגובה 2 דקות.; לנצח עד חמאה נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב. מיקרוגל 2 דקות נוספות. או עד תערובת פשוט מגיע לרתיחה והוא מעובה מעט; מערבבים. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
רסס רוטב באופן שווה על פרוסות עוגת גבינה לפני ההגשה.