קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם קרמל מלוח

עוגת גבינה עם קרמל מלוח
מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל מלוח, עוגת גבינה עם קרמל מלוח, ו עוגת גבינה עם פקאן וקרמל מלוח.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד חלקה. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, ואז להכות את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים את הבלילה לשישה 5 אונקיה ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
הגדר את ramekins במחבת קטנה ולהגדיר את המחבת במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים את עוגות הגבינה במשך 10 דקות, עד שנקבע בקצוות אבל עדיין די jiggly במרכז. כבה את התנור ולהשאיר את עוגות הגבינה ב 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
להעביר את ramekins למדף ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בסיר בינוני כבד, מחממים את סירופ התירס. מערבבים את הסוכר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד ענבר עמוק קרמל צורות, על 9 דקות. את החום, בזהירות לערבב את החמאה עם כף עץ ארוכה. מערבבים את השמנת בזרם דק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
להעביר את הקרמל לכד חסין חום ולתת מגניב. מערבבים 3/4 כפית של פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
10
יוצקים 1 1/2 כפות של הקרמל על כל עוגת גבינה מערבולת כדי מעיל צמרות. אם הקרמל הוא עבה מדי, לחמם אותו בתנור מיקרוגל במרווחים של 10 שניות. מקררים את עוגות הגבינה עד מקורר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
מפזרים פלר דה sel רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel