עוגת גבינה עם רוטב פרליין
עוגת גבינה עם רוטב פרליין דורשת בערך 6 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם רוטב פרליין, עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל, ו עוגת גבינה עם פאדג'חם ורוטב קרמל.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר, וחמאה. לטפוח תערובת זו לתחתית הצדדים של מחבת האביב 9 אינץ'.
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, להכות יחד את גבינת שמנת וסוכר מגורען. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן הכה את הוניל.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך 1 שעה.
הסר את העוגה מהתנור להתקרר במשך 10 דקות.
בינתיים, להפוך את ציפוי: בקערה, לערבב את שמנת חמוצה, סוכר, וניל עד מעורבב היטב.
מורחים את התערובת על העוגה החמה וחוזרים לתנור למשך 4 דקות.
תן את העוגה מגניב לטמפרטורת החדר במחבת, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר לפחות 4 שעות או לילה. בזמן ההגשה, להשתמש בסכין שולחן כדי לשחרר את העוגה מהמחבת.
הסר את הצדדים של המחבת ומניח את העוגה על מגש, משאיר אותו על תחתית מחבת. כדי להפוך את רוטב פרלין, בסיר כבד קטן מערבבים יחד את הסוכר החום ואת קורנפלור. מערבבים את סירופ התירס ומבשלים מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד עבה.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את האגוזים ווניל. מגניב במקצת.
מגישים את עוגת הגבינה, עובר את הרוטב בקערה עם מצקת קטנה. תאחסן שאריות במקרר.