עוגת גבינה עם שוקולד
עוגת גבינה עם שוקולד דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קקאו תהליך הולנדי, קמח, חוסם גבינת שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין את המילוי, לשלב קקאו, חלב ושוקולד, ומערבבים היטב עם מקצף. מקציפים גבינות במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות סוכר, קמח, וניל; לנצח היטב.
להוסיף תערובת שוקולד; להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה; אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד כמעט להגדיר. עוגת גבינה נעשית כאשר המרכז בקושי זז כאשר המחבת הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור, ולהפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.