עוגת גבינה עם שוקולד מנטה דורשת בערך 8 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ביצים, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם נענע שוקולד, עוגת גבינה עם שוקולד מנטה, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה.
הוראות
1
עבור הקרום: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס תבנית אפיית 8 אינץ ' מרובע מתכת עם ריסוס nonstick וקו עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דופק את העוגיות במעבד מזון עם חמאה, סוכר ומלח כדי להפוך את הקרום בסדר. באופן שווה לחץ על הקרום לתוך מחבת מוכן לטפל כדי לכסות את החלק התחתון לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד הקרום קובע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית; חום ב 75 אחוז כוח עד שהתרכך, על 2 דקות. מערבבים, וממשיכים מיקרוגל עד נמס לחלוטין, עד 2 דקות יותר. (לחלופין, לשים את השוקולד בקערה חסינת חום. להביא סיר מלא אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את הביצים ושוקולד נמס ואז דופק עד פשוט משולב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
יוצקים את המילוי באופן שווה על הקרום ואופים עד פחזניות המילוי מעט סביב הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים את הכוס הנותרת של שמנת חמוצה וסוכר 2/3 כוס עם קרם דה menthe וצבע מאכל, אם משתמשים. בזהירות, כפית את התערובת על החלק העליון של השוקולד בעדינות להפיץ לתוך שכבה אפילו.