עוגת גבינה עם שוקולד מנטה
עוגת גבינה עם שוקולד מנטה דורשת בערך 8 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ביצים, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם נענע שוקולד, עוגת גבינה עם שוקולד מנטה, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה.
הוראות
עבור הקרום: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס תבנית אפיית 8 אינץ ' מרובע מתכת עם ריסוס nonstick וקו עם לסכל.
דופק את העוגיות במעבד מזון עם חמאה, סוכר ומלח כדי להפוך את הקרום בסדר. באופן שווה לחץ על הקרום לתוך מחבת מוכן לטפל כדי לכסות את החלק התחתון לחלוטין.
אופים עד הקרום קובע, על 15 דקות.
שים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית; חום ב 75 אחוז כוח עד שהתרכך, על 2 דקות. מערבבים, וממשיכים מיקרוגל עד נמס לחלוטין, עד 2 דקות יותר. (לחלופין, לשים את השוקולד בקערה חסינת חום. להביא סיר מלא אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.)
מערבבים את גבינת השמנת, 2/3 כוס הסוכר, ו 1/2 כוס של שמנת חמוצה יחד במעבד המזון עד חלקה. לגרד את הצדדים, לפי הצורך.
מוסיפים את הביצים ושוקולד נמס ואז דופק עד פשוט משולב וחלק.
יוצקים את המילוי באופן שווה על הקרום ואופים עד פחזניות המילוי מעט סביב הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 20 דקות.
מערבבים את הכוס הנותרת של שמנת חמוצה וסוכר 2/3 כוס עם קרם דה menthe וצבע מאכל, אם משתמשים. בזהירות, כפית את התערובת על החלק העליון של השוקולד בעדינות להפיץ לתוך שכבה אפילו.
אופים עד ציפוי הופך מבריק אבל הוא עדיין קצת רופף, על 15 דקות יותר. (הציפוי ייקבע כאשר מקורר. מגניב על מתלה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
הרם עוגת גבינה מתוך המחבת, לחתוך לריבועים 2 אינץ', העליון עם תלתלי שוקולד.