עוגת גבינה עם תפוח מסוכר
עוגת גבינה עם תפוח מסוכר צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי תפוח קרמל, סוכר מגורען, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% מתכונים דומים: עוגת גבינה עם תפוח מסוכר, עוגת גבינה עם תפוח מסוכר, ו עוגת גבינה עם קרמל בראוני.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מפזרים אגוזי פקאן על תחתית מחבת קפיץ 9 אינץ ' משומנת ומשוריינת מבריקה.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר מגורען, ווניל במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב וחלק.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לטאטא יחד סוכר חום, חמאה מומסת, וביצה נותרת בקערה גדולה עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת סוכר חום, ומערבבים עד מעורבב. מערבבים תפוחים. הבלילה כפית למחבת מוכנה. בזהירות כפית גבינת שמנת תערובת מעל הבלילה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד סט.
הסר מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 2 שעות).
בינתיים, להכין ציפוי תפוח קרמל ורוטב קרמל. שמור 1 כוס רוטב קרמל לשימוש נוסף. ציפוי כפית על עוגת גבינה; טפטוף עם רוטב קרמל 1/2 כוס.