עוגת גבינה עמוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר,אז נסו עוגת גבינה עמוקה. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 427 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש חמאה, שמנת כבדה, ביצים ומי קרח. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך יוצא דופן. עוגת דלעת עמוקה, עוגת תפוחים עמוקה, ו עוגת פיצה עמוקה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופקים עד שהחמאה מתפזרת באופן אחיד אך עדיין נראית בנתחים. תוך כדי פעימה מוסיפים את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד שהבצק פשוט רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צובטים בין האצבעות.
הופכים את הבצק לפיסת ניילון, יוצרים לדיסק ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של כ-1/8 אינץ', ואז מכניסים לכלי פאי בגודל 9 אינץ'. לעגן את הקרום בכל רחבי באמצעות מזלג. מכסים את הקרום בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרפדים את הקרום בנייר כסף וממלאים בשעועית יבשה או בגולות אפייה.
אופים 10 עד 12 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עד שהקרום רק מתחיל להשחים, עוד 15 דקות.
למילוי: בזמן שהקרום נאפה, שלבו את גבינת האיכר, הסוכר והל במיקסר מעמד עם חיבור משוט והקציפו יחד עד להטמעה טובה.
מוסיפים 1 ביצה בכל פעם במהירות בינונית, ממתינים עד להטמעה מלאה וחלקה לפני כל תוספת חדשה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה.
ממלאים את הקרום במילוי הגבינה ואופים עד שהחלק העליון משחים והמילוי פשוט מעט מתנועע, 45 דקות.
תן מגניב, ולאחר מכן לאכול את העוגה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר