עוגת גבינה פילדלפיה
עוגת גבינה פילדלפיה היא ... צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה בנוסח פילי, פילי עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת גבינה עם בראוני פילדלפיה.
הוראות
גריז 8 אינץ springform פאן עבה עם חמאה. הפעל מחבת על צידו, מניחים כמה פירורי קרקר גרהם במחבת ולנער כל כך פירורים להיצמד לצדדים. שמור מפנה ולהוסיף פירורים לפי הצורך עד הצדדים מצופה היטב. הגדר מחבת זקוף ואת המעיל התחתון של מחבת. שים פאן למקפיא במשך 30 דקות או מקרר במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
עם מקצף חשמלי, לערבב גבינת שמנת, סוכר, חלמונים ביצה, קמח, וניל, ומלח. הכה ביסודיות ולאחר מכן הפעל מערבל למהירות האיטית ביותר לאט לשפוך את הקרם.
מקציפים את החלבונים עד נוקשה אבל לא יבש.
מוסיפים לתערובת הנ " ל ומקפלים את הלבנים ביד, בקלילות אבל ביסודיות.
יוצקים תערובת לתוך מחבת מצופה פירור.
הגדר מחבת למחבת רדודה המכילה 1 אינץ ' מים חמים ואופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות. מקררים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.