עוגת גבינה פריכה מפיסטוק
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך עוגיות חמאה, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה נקטרינית עם פיסטוק פריך, פריכים פיסטוק, ו פריכים פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים לחם קצר, אגוזים וסוכר במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
הוסף חמאה; לעבד עד טופס גושים לחים. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. לעטוף מחוץ למחבת עם נייר כסף.
אופים קרום עד הזהב, על 15 דקות. קרום מגניב.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר והל בקערה גדולה עד חלקה. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מוסיפים 1 כוס שמנת חמוצה, צוף אגס, קמח ווניל ומכים עד מעורבב.
אופים עוגת גבינה עד נפוח בקצוות ולהגדיר ברכות במרכז, על 1 שעה 5 דקות.
להעביר עוגת גבינה ל rack; בואו מגניב 10 דקות.
בינתיים, מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד חלקה (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). שוקולד מגניב לפושר; להקציף הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת חמוצה.
מורחים ציפוי על מילוי חם. מקררים את העוגה שנחשפה בין לילה.
חותכים מסביב לצדדים מחבת; לשחרר צדדים מחבת.
מניחים עוגה על מגש. לעמוד חתיכות שבירות על קצה ציפוי על עוגת גבינה.