עוגת גבינה ריקוטה
אם 81 סנט למנה אם התקציב שלך נופל, עוגת גבינה ריקוטה יכולה להיות מעולה. צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חלמון ביצה, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
קמח דופק, סוכר, מלח וחמאה במעבד מזון עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלמון, וניל ומיץ לימון ודופק רק עד שהתערובת מתחילה ליצור בצק.
מורחים בצק עם מרית קטנה לקזז או גב של כף על תחתית החמאה של מחבת קפיצית 24 סנטימטר ולדקור בכל רחבי עם מזלג. תרגע 30 דקות.
אופים את הקרום במחבת אפייה רדודה (כדי לתפוס טיפות) באמצע התנור עד חום זהוב, כ 25 דקות, וקריר על מתלה.
להשליך נוזל cheesecloth וכוח סחוט ריקוטה דרך מסננת לקערה. מקציפים חלמונים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור, ואז להכות ריקוטה, קמח, חזה. לנצח את הלבנים עם מלח בקערה אחרת עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולקפל לתערובת ריקוטה.
בצד חמאה של מחבת springform ויוצקים מילוי על קרום (מחבת יהיה מלא לחלוטין).
אופים בתבנית אפייה באמצע התנור עד שהעוגה נפוחה וזהובה ובוחן מוכנס 1 אינץ ' מהמרכז יוצא נקי, בערך 1 שעה.
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר להתקרר לחלוטין במחבת springform על מתלה. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות.
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
עוגת גבינה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים.