קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה ריקוטה

עוגת גבינה ריקוטה
אם 81 סנט למנה אם התקציב שלך נופל, עוגת גבינה ריקוטה יכולה להיות מעולה. צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חלמון ביצה, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
קמח דופק, סוכר, מלח וחמאה במעבד מזון עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים חלמון, וניל ומיץ לימון ודופק רק עד שהתערובת מתחילה ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
בצקבצק
חלמון ביצהחלמון ביצה
3
מורחים בצק עם מרית קטנה לקזז או גב של כף על תחתית החמאה של מחבת קפיצית 24 סנטימטר ולדקור בכל רחבי עם מזלג. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבת Springformמחבת Springform
4
אופים את הקרום במחבת אפייה רדודה (כדי לתפוס טיפות) באמצע התנור עד חום זהוב, כ 25 דקות, וקריר על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
הגדל טמפרטורה ל-375 ° F.
1
להשליך נוזל cheesecloth וכוח סחוט ריקוטה דרך מסננת לקערה. מקציפים חלמונים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור, ואז להכות ריקוטה, קמח, חזה. לנצח את הלבנים עם מלח בקערה אחרת עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולקפל לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
2
בצד חמאה של מחבת springform ויוצקים מילוי על קרום (מחבת יהיה מלא לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
אופים בתבנית אפייה באמצע התנור עד שהעוגה נפוחה וזהובה ובוחן מוכנס 1 אינץ ' מהמרכז יוצא נקי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר להתקרר לחלוטין במחבת springform על מתלה. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
סכיןסכין
5
הסר בצד של מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
עוגת גבינה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים.