מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרמלדה כתומה, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ריקוטה כתומה, עוגת גבינה ריקוטה עם רוטב קרמל-כתום, ו עוגת גבינה ריקוטה עם זיגוג מרמלדה כתום דם.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את תערובת פירור במחבת מוכנה, באמצעות כוס מדידה, לחץ אותו באופן שווה לתוך התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את הריקוטה בקערה של מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הסוכר ואת הקמח ואת הדופק עד משולב היטב, על 10 (1-שנייה) פולסים, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה. עם המנוע פועל, להוסיף את הביצים וחלמונים ביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ומלח תערובת עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)
4
יוצקים את התערובת למחבת/קרום מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עד מרכז עוגת הגבינה מוגדר ואת הקצוות הם חום זהוב, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את המרמלדה והוודקה בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, מבשלים, ולהפחית את הרוטב בחצי, על 10 עד 15 דקות. מגניב מעט (כ 5 דקות) ויוצקים על העוגה מקורר.