עוגת גבינה שטרודל תפוחים
אם 70 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה שטרודל תפוח יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לך תפוחים טארט, ביצים, חלמון ביצה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו קמח וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה שלבו חלמון ביצה ווניל; מערבבים לתערובת קמח. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. הפחת את החום ל -350;.
מניחים תפוחים ב -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומצננים.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר וניל עד חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים מעל קרום. זורקים תפוחים אפויים עם קינמון ושאר הסוכר. מסדרים תפוחים מעל שכבת גבינת שמנת; מזלפים את כל תערובת הקינמון שנותרה.
מפזרים אגוזים. מחזירים את התבנית לתבנית.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה.
הסר את דפנות התבנית. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך. מקררים שאריות.