קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה שטרודל תפוחים

עוגת גבינה שטרודל תפוחים
אם 70 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה שטרודל תפוח יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לך תפוחים טארט, ביצים, חלמון ביצה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה שלבו קמח וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה שלבו חלמון ביצה ווניל; מערבבים לתערובת קמח. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
2
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. הפחת את החום ל -350;.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
מניחים תפוחים ב -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
בינתיים, בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
יוצקים מעל קרום. זורקים תפוחים אפויים עם קינמון ושאר הסוכר. מסדרים תפוחים מעל שכבת גבינת שמנת; מזלפים את כל תערובת הקינמון שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
קרוםקרום
סוכרסוכר
8
מפזרים אגוזים. מחזירים את התבנית לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
9
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
10
הסר את דפנות התבנית. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת