עוגת גבינת קוטג'
מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. 172 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, ביצים, גבינת קוטג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, עוגת גבינת קוטג', ו עוגיות גבינת קוטג' (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: קמח דופק, מלח, ואבקת אפייה במעבד מזון עד בשילוב, על 10 פעימות קצרות.
הוסף גבינת שמנת ודופק עד incorporated גס, על 8 פולסים קצרים.
מוסיפים קוביות חמאה ודופק עד שהבצק יוצר כדורים בגודל אפונה, בערך 8 פולסים קצרים.
מוסיפים שמנת, וניל וחומץ וממשיכים לדופק עד שהבצק מתרחק מהצדדים, 8 עד 12 פעימות קצרות.
מעבירים את הבצק לסדין גדול של ניילון נצמד וצורה לדיסק בעובי 1/4 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקרר לפחות 2 שעות ועד שלושה ימים.
הסר מהמקרר ולחץ לצלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות קצות אצבעות כדי ליצור שכבה אפילו.
כדי להרכיב: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°.
לטאטא יחד ביצים, קמח וסוכר באמצעות תערובת כף יד חשמלית עד חלקה. מקפלים גבינת קוטג', גרידת לימון ומיץ, שמנת כבדה, ותמצית וניל.
יוצקים לתוך קליפת העוגה מוכנה.
אופים עד סט באמצע, כ 40 דקות.