עוגת גבינת ריקוטה Flatbread
לחם שטוח גבינת איור וריקוטה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 1032 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינה, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו פיצה fig & ricotta flatbread.
הוראות
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות חם (11
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1 כף שמן זית. בהדרגה לערבב 3 1/2 כוסות קמח עד צורות בצק רך.
אם משתמשים במערבל, מכים עם וו בצק במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק ומושך בצורה נקייה מצדי הקערה, 5 עד 7 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
אם לישה ביד, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, קפיץ, וכבר לא דביק, 15 עד 20 דקות; להוסיף קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מניחים בצק בקערה משומנת והופכים למעיל.
לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, 35 עד 45 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, מערבבים בצל שנותר 1 כף שמן זית עד צולע מאוד, 25 עד 30 דקות. אם בצל מתחיל לשרוף או מקל, להפחית את החום ומערבבים 1 כף מים.
מוסיפים חומץ בלסמי, 1/4 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח ומערבבים עד הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות יותר.
לגרד בצק על לוח מקומח קלות; לחץ בעדינות כדי לגרש אוויר. מחלקים לארבעה חלקים שווים.
מניחים חתיכות על לוח משוריין לכסות עם פלסטיק לעטוף; לתת לנוח 10 דקות.
רול או למתוח חתיכה אחת בכל פעם לתוך 13 על ידי 7 אינץ 'סגלגל על 1/16 אינץ' עבה.
מניחים כל סגלגל על נייר אפייה 12 על 15 אינץ ' מאובן תירס; בצק מתיחה, במידת הצורך, כדי לעצב מחדש.
מסדרים על 1/2 כוס בצל אדום באופן שווה על כל אליפסה. זרוק ריקוטה ב 1/2-מנות כף על בצל (כ 12 על כל אליפסה); לארגן תאנים, לחתוך בצד, סביב גבינה.
מפזרים על 2 כפות אגוזי מלך ו 2 כפות גבינה כחולה (אם תרצה) באופן שווה על כל אליפסה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד הקרום משחימים היטב על החלק העליון והתחתון, 15 עד 20 דקות (10 עד 15 דקות בתנור הסעה). אם אפיית שני סדינים בתנור אחד, להחליף את עמדותיהם באמצע אפייה. החלק כל לחם שטוח על קרש חיתוך או צלחת. תל arugula משאיר באותה מידה על גבי; לחתוך כל אליפסה בחצי אורך, ואז לרוחב לשמונה פרוסות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.