עוגת גבינת שמנת II
אם יש לכם אגוזי מלך, סודה לשתיה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, ו עוגת קפה גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ממתקים ומיץ לימון עד חלקה; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה 1 כוס סוכר לבן עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. תערובת גבינת שמנת כפית על גבי הבלילה עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה פאן. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי, מתפשטת לקצה פאן. בקערה קטנה, לשלב אגוזים קצוצים, 2 כפות סוכר לבן 1/2 כפית קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על צלחת הגשה לשרת חם.