עוגת גבינת שמנת אננס
פאי גבינת שמנת אננס דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 911 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם חלב, תמצית vanillan, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אננס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כוסות יוגורט סלסה פירות כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, עוגות אננס עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גבינת שמנת אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
שכבה: בסיר בינוני לשלב 1/3 כוס סוכר, קורנפלור, ואננס עם מיץ. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא עקביות של ג ' לי.
שכבה: בקערת ערבוב בינונית, גבינת שמנת מוקצפת עד רכות. שוט בסוכר ומלח עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים ביצים, וניל וחלב. מקציפים תערובת עד שכל החומרים משולבים היטב.
יוצקים חצי תערובת אננס לתוך כל קונכיה.
יוצקים חצי מתערובת גבינת שמנת על כל שכבת אננס.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C) ולאפות 50 דקות נוספות, עד צמרות של פשטידות להתחיל חום. תירגע לפני ההגשה. למעלה עם קצפת אם תרצה.