עוגת גבינת שמנת פטל קפה
עוגת גבינת שמנת פטל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך קמח, שימורי פטל, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינת שמנת פטל קפה, עוגת גבינת שמנת פטל קפה, ו עוגת גבינת שמנת פטל קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
שלב קמח, 3/4 כוס סוכר, חמאה במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה פירורים גסים.
הסר 1 כוס תערובת מן מעבד מזון ולהניח בצד. כדי להישאר תערובת במעבד להוסיף סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, שמנת חמוצה, תמצית שקדים, ביצה 1; תהליך עד הבלילה הוא רק משולב וחלק.
מורחים הבלילה באופן שווה לתוך התחתון 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, 1/4 סוכר כוס, ביצה 1 יחד בקערה עד חלקה; יוצקים למחבת מרופדת הבלילה להתפשט באופן שווה.
מורחים פטל משמר בזהירות על מילוי גבינה.
מערבבים פירור שמור תערובת שקדים פרוסים יחד בקערה קטנה; מפזרים על שכבת שימורי פטל.
אופים בתנור שחומם מראש עד למילוי מוגדר הקרום הוא חום זהוב עמוק, 45 עד 55 דקות. מגניב 15 דקות לפני הסרת צד של מחבת. צמרמורת לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.