עוגת גזר VIII
עוגת גזר VIII דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 754 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם רסק תפוחים, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : WACKY Cake VIII, עוגיות חמאת בוטנים VIII, ו עוגת גזר עם מיץ גזר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מחבת מעייל עם ספריי שמן צמחי. מחבת קמח ו לנצל את עודף קמח.
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, מלח, סודה ותבלינים פשטידת דלעת. תניח בצד. בקערה נפרדת, לשלב קוקוס, אגוזי מלך וצימוקים. תניח בצד.
גזר מגורר (כדי להפוך 3 כוסות). תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב סוכר, אננס עם מיץ, שמן ורסק תפוחים. הכה במהירות גבוהה במשך 3 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים קוקוס, אגוזי מלך וצימוקים ומשלבים.
שים הבלילה למחבת Bundt 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 70 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפוך על צלחת הגשה. כפור, ומקרר שעה אחת.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, חמאה, ממתקים סוכר, גרידת תפוזים ומיץ. הכה עד חלקה.