המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מלך, שמן אגוז, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גזר אולטימטיבית, עוגת גזר Vt האולטימטיבי, ו עוגת הגזר האולטימטיבית.
הוראות
1
הפוך את העוגה: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור לחמם את התנור ל 177°. חמאה וקמח a9x13 אינץ ' כבד חובה מתכת פאן. משרים את דומדמניות ב 1/2 כוס מים ברז חם במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנקז ולהניח בצד. במעבד מזון (השתמש בלהב הפלדה), קוצצים את הגזרים דק מאוד על עקביות של קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
להעביר לקערה קטנה ולשטוף את קערת מעבד מזון (youlll צריך את זה שוב).
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף להתמזג ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
להעביר 1/4 כוס תערובת זו לקערה קטנה ולהוסיף דומדמניות מנוקזות 3 עוז. אגוזים. לזרוק לשלב. במעבד המזון (שוב להשתמש בלהב הפלדה), לערבב את הביצים והסוכרים עד מעורבב. עם המכונה פועלת, לאט להוסיף את השמנים בזרם יציב עד בשילוב. לגרד את התערובת לתוך תערובת הקמח. מערבבים עם כף עץ או מרית גומי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הגזר ואת תערובת אגוז הצימוקים; מערבבים לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו להתקרר על מדף לטמפרטורת החדר לפני הפיכת המחבת כדי להסיר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בואו להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. הפוך את הציפוי: להתאים מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה (מערבל יד עובד, מדי). הכה את החמאה במהירות בינונית עד שלה די קל, רך, דומה קצפת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים את גבינת השמנת חתיכה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כאשר כל גבינת השמנת משולבת, להפחית את המהירות בינוני נמוך בהדרגה להוסיף את הסוכר ווניל, לעצור את המיקסר בכל פעם שאתה מוסיף את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מערבבים מספיק כדי להסיר כל גושים; לגרד את הקערה לפי הצורך. אם הזיגוג נראה קצת רופף, לקרר אותו במשך כמה דקות עד שזה נראה להפיץ. כפור את העוגה: לגרד כשני שלישים של הציפוי על מרכז העוגה. עם מרית אופסט מתכת צרה, לדחוף את הציפוי מהמרכז החוצה ופשוט מעל הקצוות עוגות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
התפשטות עם כמה שפחות משיכות ככל האפשר כדי למנוע פירורים מלתפוס בציפוי. מכסים את החלק העליון של העוגה תחילה ולאחר מכן להשתמש בזיגוג הנותרים יחד עם whats זוחל על הקצוות של העוגה כדי לכסות את הצדדים. לאחר העוגה מכוסה, גרור את הקצה הקדמי של המרית הלוך ושוב מקצה לקצה כדי ליצור משטח מרקם על גבי העוגה. אם אתה רוצה, מפזרים את האגוזים על גבי העוגה ולחץ אותם לצדדים.