עוגת גזר בסגנון פארמה
עוגת גזר בסגנון פארמה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. אם יש לך ביצים, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גזר, בסגנון צרפתי (gâteau Aux Carrottes), פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו Penne Di Parma (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח. תניח בצד.
מניחים את צנוברים, 1/2 כוס סוכר, זרעי שומר במעבד מזון דופק כדי לרכך את האגוזים.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון והגזר. דופק לרכך את הגזר.
מוסיפים את גבינת מסקרפונה ודופק עד שהגבינה משולבת.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד, שמנת יחד את החמאה הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הגזר לתערובת החמאה ומערבבים עד לשלב.
הוסף את החומרים יבשים שמורים ומערבבים עד רק incorporated.
מניחים את התערובת במשומן קל ו floured 8 על ידי 10 ידי-2 אינץ ' תבנית אפייה.
אופים במשך 55 עד 60 דקות.
תן לעוגה להתקרר במשך 1 שעה, ואז אבק עם אבקת סוכר.