עוגת גזר ללא גלוטן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך תערובת קמח בטי רייס, גזר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב, מילקשייק עוגת גזר בריא (ללא גלוטן, ללא סוכר, שומן נמוך), ו עוגת גזר כוסמת בריאה (ללא סוכר, דל שומן, סיבים גבוהים, ללא גלוטן, טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז קל בתחתית רק של מחבת עוגה עגולה 8 או 9 אינץ'.
מניחים נייר קלף בישול עגול בתחתית המחבת; נייר קלף גריז.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור בצבע ורך.
מוסיפים שמן 1 כפית וניל, ומכים עד חלקה.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת קמח, קינמון, מסטיק xanthan, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הכה לתערובת ביצה, 1/2 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים גזר ואגוזים.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח חמאה מרוכך, גבינת שמנת ו 3/4 כפית וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. קצב איטי באבקת סוכר. במהירות נמוכה, להכות מספיק חלב עד הרצוי התפשטות עקביות.
מניחים עוגה על צלחת הגשה; צד כפור העליון עם ציפוי.